starter.werkenbijstibbe.nl
Masterdiploma (bijna) op zak? Tijdens een van onze events of tijdens een oriënterend gesprek geven we je graag extra informatie over ons kantoor, onze mensen en de praktijkgroep van jouw voorkeur.

Masterclass London Calling

Ben jij derde- of vierdejaars student Nederlands, fiscaal of notarieel recht? Wil jij vier dagen ondergedompeld worden in de wereld van onze internationale rechtspraktijk? Geef je dan op voor onze masterclass London Calling. Een unieke gelegenheid om Stibbe en ons internationale werkveld te leren kennen!

Praktijkdagen

De beste informatie krijg je van onze mensen zelf. Daarom organiseren we de Stibbe Praktijkdagen. Vanaf je derde jaar kun je kennismaken met onze advocaten en (kandidaat-)notarissen. Zij nemen je mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt de gelegenheid om inhoudelijk én persoonlijk te ‘proeven’ van werken bij Stibbe.

Verken Stibbe als Student en meld je aan voor een Praktijkdag!

Stibbe Talks

Al vanaf je eerste studiejaar bieden we je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met ons kantoor. Stibbe Talks bestaat uit speeddates met advocaten en/of kandidaat-notarissen, een afwisselend inhoudelijk programma en een afsluitende borrel.

Ben jij erbij op 8 februari 2024 tijdens de eerstvolgende Stibbe Talks? Verken Stibbe als Student, houd onze website in de gaten. Zodat je optijd bent met jouw aanmelding. 

Masterclass London Calling

Jij weet waarschijnlijk nog niet waar je straks het best tot je recht komt. Wij kunnen dat niet voor jou bepalen. Wel bieden we je de kans om ons kantoor en onze internationale rechtspraktijk beter te leren kennen. Proeven van het echte werk? Ga dan mee met onze masterclass naar London!

Recruitment events

Door het jaar heen organiseren we nog meer recruitment events. We staan op banenmarkten, organiseren kantoorbezoeken en gastcolleges. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Houd onze eventagenda en social media kanalen dan goed in de gaten.

We kijken uit naar je komst!

Oriënterend gesprek

Overweeg je om te solliciteren voor een positie bij ons kantoor, maar heb je liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Job Alert

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures